Hvorfor tage et par-tjek?

De fleste går regelmæssigt til tandlægen for at få et eftersyn, fordi vi ønsker at have sunde tænder i mange år. Hvis vi ikke gjorde dette, ville der være risiko for, at der ville opstå huller og betændelse på et tidspunkt.

Desværre er der også en stor risiko for, at der opstår problemer i vores parforhold, når vi er sammen i mange år. Forskning viser desværre, at tilfredsheden med vores parforhold falder over tid, og skilsmissestatistikken taler sit eget tydelige sprog: Det er vanskeligt at bevare et sundt og trygt parforhold.

Vi har derfor udviklet ”Par-tjek” som et tilbud til par, der ønsker at forebygge denne negative udvikling. Og international forskning viser, at det virker.

Et Par-tjek åbner muligheden for, at I som par kan standse op og reflektere over jeres parforhold på et kvalificeret, systematisk og videnskabelig grundlag. Et Par-tjek giver information om hvorvidt jeres parforhold lider under nogle af de mest almindeligt forekommende vanskeligheder, så I kan tage hånd om dem på en god måde.

Ligeledes kortlægger den videnskabeligt funderede feedback-rapport I modtager også de styrker og ressourcer som findes i jeres parforhold, så I ikke fortabes i arbejdet med jeres udfordringer – men ligeledes kan glædes ved det, som I er særligt gode til sammen.

 

Anne, 26 år

”Vi er blevet bevidste om hvor godt vi rent faktisk har det i vores forhold og hvilke områder vi skal have mere fokus på. Alt i alt har det styrket vores forhold og vi har lavet nogle "spilleregler" for vores samvær når det er svært.”