Tilmelding og optagelseskrav

Uddannelsen i 2017 er målrettet psykologer, læger og psykiatere. Der reserveres dog op til 25% af pladserne til personer med anden faglig baggrund, der har en godkendt psykoterapeutisk uddannelse og erfaring med at arbejde med par eller familier. 

Par-tjek uddannelsen er godkendt til psykologernes specialistuddannelse som tværgående modul i emneområde 3.99 Øvrige kurser med 12 timer.

Hvis du har en godkendt psykoterapeutisk uddannelse og par eller familieerfaring kan du søge om optagelse hos Mathias Stølen Due ved at skrive til mdm@familieudvikling.dkog vedhæfte CV.
Ansøgninger behandles i samarbejde med lektor Tea Trillingsgaard fra Aarhus Universitet.

Ovenstående kriterier skyldes, at Par-tjek uddannelsen forudsætter kendskab til test-teori og metode, hvilket er en del af psykologers, læger og psykiaters grunduddannelse. Testteori er derfor i øjeblikket ikke en del af Par-tjek uddannelsen.

Fagpersoner med anden faglig baggrund, der bliver optaget på uddannelsen og som ønsker at blive certificeret skal tilkøbe test supervision.

Test Supervision
3 supervisioner á 30 minutter i forbindelse med igangværende par-tjeks.
Supervision foregår på Skype. Supervisor er psykolog ansat på Aarhus Universitet. Pris pr. supervision: kr. 500,-.

Hvis du er psykolog, læge, psykiater eller en person med anden faglig baggrund, men ikke har erfaring med at arbejde med par eller familier og ønsker certificering, skal du tilkøbe Parsupervision.

Parsupervision
Parsupervision er 3 supervisioner á 60 minutter og igangværende Par-tjeks. Supervisor er autoriseret psykolog ansat på Center for Familieudvikling.
Pris pr. supervision: kr. 1.000,-.

 

Du kan tilmelde dig Par-tjek uddannelsen via familieudvikling.dk – klik her for at udfylde en tilmelding